ponedeljek, 29. avgust 2011

Žlička za na pot Squirt Spoon

Se vam je na poti že kdaj mudilo, vaš malček pa je bil lačen? Se vam je že kdaj zgodilo, da ste bili na dolgi vožnji, vaš dojenček pa je na ves glas zahteval malico?
Zadrego v taki situaciji si lahko omilite z žličko Squirt Spoon. Žlička Squirt Spoon je edinstvena mala kapsula, je naredi hranjenje vašega malčka na poti zelo enostavno.
Žličko Squirt Spoon so izumili v podjetju Boon in je kot nalašč za zaposlene starše z malo časa in vedno na poti.


Pa je žlička Squirt Spoon res tako uporabna :-)?
Hranjenje otroka na potovanju lahko povzroča prave male nočne more. S sabo morate imeti vse od žličke, skledice, do posode s hrano za malčka, malček pa zahteva malico vsakih 10 min in vi morate vedno znova vse izvleči iz torbe in pripraviti za hranjenje. Poleg tega pa morate še paziti, da se vam, kaj ne zlije in da ne popackate celega avtomobila ali letala.


Žličko Squirt Spoon lahko napolnite z najljubšo hrano svojega otroka. Ko bo prišel čas za hranjenje, tako ne boste potrebovali nič drugega kot le to žličko in mogoče še papirnati robček, da obrišete svojega malčka.
Ko je čas za malico, žličko samo malo stisnete in malica za malčka je tu. Z to žličko pa boste naredili tudi malo več prostora v svojo baby torbi, saj ne boste potrebovali več nepotrebnih lončkov in drugih žličk.
Kakšna se vam zdi žlička Squirt Spoon? Bi jo imeli :-)?

Ni komentarjev:

Objavite komentar